Om oss

Vi som ligger bakom Tapeter & Tyger har mångårig erfarenhet av tapeter och tapetförsäljning. Att få vara en del i skapandet av människors hem utifrån deras unika och personliga stilar är något vi älskar och är tacksamma för.

Vår vision är att du som kund ska kunna förnya ditt hem med produkter med kvalité för en billig peng. Detta tillsammans med vår vilja att förebygga tapetsvinn har gjort att vi startat denna partihandel med tusentals billiga tapeter, textiler och dekorationer.

Så föddes idén till Tapeter & Tyger

Idén till Tapeter & Tyger outlet föddes då vi ansåg att allt för mycket tapeter inom tapetbranschen slängs och eldas upp när exempelvis kollektioner utgått, eller bestämts att inte längre säljas. Detta vill vi förhindra och istället för att dessa tapeter eldas upp så väljer vi att köpa upp dessa för att sedan sälja till ett mycket förmånligt pris. Att ta vara på det som redan är producerat istället för att bara kasta bort och producera nytt kallar vi att vara tapetsmarta!

Eftersom vi är en partihandel innebär det att vårt sortiment och utbud hela tiden uppdateras och förändras. Besök oss gärna ofta och följ oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad om alla våra nyheter.

Välkommen att fynda tapetsmart hos oss,
Varma hälsningar, Tapeter & Tyger